logo

Donkervoort S8 (JD0085)

Donkervoort S8 (JD0085)

Beschrijving:

Te koop: Donkervoort S8 (1984) Chassisnr. JD0085

Welkom in de wereld die Donkervoort heet. Een unieke kans om in een prachtige en zeer goed onderhouden S8 te gaan rijden. De klassieker onder de Donkervoorts. Wie wil het stokje van mij over nemen na 14 jaar om een stukje industrieel erfgoed te bewaren?

Het heerlijke geluid van de open carburateurs laat oude tijden doen herleven. De optische staat, van zowel binnen als buiten, is ronduit prachtig. Technisch is de auto perfect. Instappen en rijden. Er is nooit bezuinigd op onderhoud. Wat zorgt voor een technisch zeer goede auto. De cyclewings zijn origineel af fabriek gemonteerd. Deze auto heeft dus nooit de lange spatborden gehad. Destijds was dit het topmodel in de range van de S8.

De auto is zojuist voorzien van nieuwe Toyo R888R banden. Optioneel Hyperpro vering / schokbrekers. Dit zorgt voor een verbluffende wegligging. De motor is een FORD 2.0 Pinto met dubbele Webers, wat resulteert in 150 PK. Vanaf 2009 is er een compleet logboek aanwezig van alle onderhoud en km’s die gemaakt zijn. Incl. origineel dak en Wiebes dakje.

Taxatierapport aanwezig van 2023 (€47.000,--).

Donkervoort

€ 39500

Info

Geplaatst op: 03-12-2023
Conditie: Gebruikt

Gegevens eigenaar

Naam: Frank Langman
Telefoonnummer: 06-48153630
E-mailadres: franklangman@kpnmail.nl

Wij maken gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. Daarnaast slaan we, na uw akkoord, statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie onze Privacyverklaring en Cookieverklaring.