logo

Clubactiviteiten

Jaarlijks organiseert de club ruim tien evenementen. De organisatie van deze evenementen wordt verzorgd door onze Evenementencommissie (EC). Deze evenementen vinden vaak plaats in het weekend en kunnen ook meerdere dagen beslaan.

Eénmaal per jaar organiseert de EC eendtc 21 week naar het buitenland. De mooiste wegen worden gezocht en opgenomen in de meest prachtige routes. Uiteraard is er ook aandacht voor de hospitality. Goede hotels met een prettige ambiance zijn een must. Tweemaal per jaar wordt er een weekendevenement georganiseerd, één in Nederland en één in het buitenland. Ook hier staat het rijden centraal en wordt alles uit de kast gehaald om de mooiste routes te ontwikkelen. Bij deze events is het ook mogelijk om aan te sluiten voor één dag.

Uiteraard kennen we ook diverse dagritten. De EC plant deze ritten door het jaar heen, gelijkwaardig verdeeld over de zater- en zondagen en in alle windstreken van Nederland. Bij deze ritten wordt vaak gebruik gemaakt van de kennis en ervaring van onze leden. Zij werken mee bij het samenstellen van de leukste routes in de omgeving waar zijn woonachtig zijn.

We rijden op de 1-daagse events een rit van ongeveer 150 kilometer. We verzamelen op een punt waar de koffie goed is en het gebak heerlijk. Op het einde van de dag drinken we nog een verfrissing en worden de ervaringen uitgewisseld. De 1-daagse ritten worden twee tot vier keer per jaar georganiseerd.

In het winterseizoen doen we het wat rustiger aan. Traditioneel sluiten we het jaar af met een familiedag. Deze dag is georganiseerd voor het hele gezin en vindt plaats in de maand november. Net na de jaarwisseling houden we onze Algemene Ledenvergadering. Een leuk moment om elkaar het allerbeste te wensen voor het komende seizoen. Traditioneel in het voorjaar wordt ook de stamtafelavond gehouden, veelal met een interessante spreker uit de automotive-wereld. Ook wordt dan de technische dag georganiseerd. Deze thematische dag is zeer populair onder onze leden. In april gaan we echt rijden, de eerste rit van het jaar is dan een feit.

Een Donkervoort is een snelle auto en heeft een geweldige wegligging. Echter, tijdens onze events rijden we met respect voor het overige verkeer en eventuele omwonenden. We hanteren sociaal weggedrag en wangedrag wordt binnen onze club niet getolereerd.

 

Wij maken gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. Daarnaast slaan we, na uw akkoord, statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie onze Privacyverklaring en Cookieverklaring.