Evenementen informatie

De Donkervoort Touring Club is een aktieve club voor leden en door leden. De Club organiseert in de periode maart t/m oktober iedere maand een evenement. Dit kunnen ééndags tourtochten zijn, maar ook weekend- en weektourtochten. De DTC maakt de routes in een GPX bestand welke je kunt downloaden op een navigatie systeem van TomTom, Garmin of op je mobiele telefoon met de TomTomGo app.

Bij meerdaagse evenementen boekt de DTC ook de hotels en regelt de diners. Meestal laten we de plaats om te lunchen over aan de deelnemers zelf, die ter plekken beslissen waar te lunchen.

Naast het rijden van tourtochten zijn gezelligheid en het uitwisselen van ervaringen kernwaarden van de club.

De tourtochten zijn alleen toegankelijk voor leden en deelnemen kan alleen met een Donkervoort.  Heb je een Donkervoort en heb je interesse om eens deel te nemen aan een tocht dan kan je meer informatie vragen door te klikken op de knop “ik heb interesse”.  De DTC neemt dan kontakt met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Hieronder vind je het Evenementen Programma voor 2024

View this page in English

2024

Maart
Technische Dag

Weer terug van weggeweest, de Technische dag. We gaan een kijkje nemen bij een vooraanstaande schokdemper fabrikant. Hier kom je meer te weten over de afstelling van je schokdempers, zodat je optimaal kan genieten van een ongeëvenaarde wegligging van je Donkervoort. Naast theorie krijg je een rondleidingdoor de fabriek en een stukje praktijk.


April
Midden Nederland

De eerste rit van het jaar 2024. Deze rit staat in het teken van twee zeer trouwe leden die ons ontvallen zijn. Graag willen wij via deze rit aandacht geven aan Teamwestland.nl. Dit team bestaat uit een groep mensen die lopend, rennend of fietsend de Col du Tourmalet beklimmen.
Van iedere deelnemer die deel neemt aan onze DTC tourrit gaat een bedrag naar deze stichting. Start is in Buren en de route loopt via Land van Maas en Waal naar het Land van Cuijk naar het eindpunt in Arnhem


Mei
Season Opener i.s.m. Donkervoort Cars

Wij sluiten aan bij het evenement van Donkervoort Cars in Lelystad.
Reken in ieder geval op een bezoek aan de fabriek, een tour door de omgeving van Lelystad en een uitgebreide keuze zoals aansluitend diner, overnachting. Kortom volop keuzemogelijkheden om je eigen programma verder in te richten


Buitenlandweek Schotland

Scotland here we come. Zelfs meer dan een week, namelijk 10 dagen naar het land van de Bens, de Glens en de Lochs. Met deze rondreis komen via bochtige wegen door The Trossachs, Cairngorms, Schotse Hooglanden, bezoeken we whiskydistilleerderijen en kastelen pracht.


Juni
Classic Wings & Wheels

De Donkervoort Touring Club is weer uitgenodigd om met onze Donkervoorts acte de présence te geven tijdens de Classic Wings & Wheels op de luchtmachtbasis Gilze Rijen. Dit evenement biedt een unieke mix van (klassieke) auto’s en vliegtuigen. Dit jaar is het thema het 75 jarig bestaan van Abarth


Juli
Noord Nederland i.s.m. Albers Sportcars & Classics

Albers Musselkanaal viert haar 30 jarig jubileum als Donkervoort Specialist en 65 jarig bestaan van het bedrijf. We rijden een route vanuit het midden van het land naar Musselkanaal. Daarna is het aan ons om te genieten van alles wat Albers ons biedt.


Augustus
Dagtour Noord Holland

Eén van onze leden kent de wegen in het noorden des lands op zijn duimpje. Dus hij organiseert een dagrit in de regio.


September
Buitenland Weekend

We gaan naar de champagne streek in Frankrijk. Het weekend moet nog verder worden uitgewerkt


Seizoen afsluiter

Laatste evenement van het seizoen, dus we maken er weer iets bijzonders van. Kan je met fijne herinneringen de winter in. Wat? Dat blijft nog een verrassing