Evenementen informatie

De Donkervoort Touring Club is een aktieve club voor leden en door leden. De Club organiseert in de periode maart t/m oktober iedere maand een evenement. Dit kunnen ééndags tourtochten zijn, maar ook weekend- en weektourtochten. De DTC maakt de routes in een GPX bestand welke je kunt downloaden op een navigatie systeem van TomTom, Garmin of op je mobiele telefoon met de TomTomGo app.

Bij meerdaagse evenementen boekt de DTC ook de hotels en regelt de diners. Meestal laten we de plaats om te lunchen over aan de deelnemers zelf, die ter plekken beslissen waar te lunchen.

Naast het rijden van tourtochten zijn gezelligheid en het uitwisselen van ervaringen kernwaarden van de club.

De tourtochten zijn alleen toegankelijk voor leden en deelnemen kan alleen met een Donkervoort.  Heb je een Donkervoort en heb je interesse om eens deel te nemen aan een tocht dan kan je meer informatie vragen door te klikken op de knop “ik heb interesse”.  De DTC neemt dan kontakt met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Hieronder vind je het Evenementen Programma voor 2023

View this page in English

2023

April
Midden Nederland

Een mooie route door het midden van het land. Met een bezoek aan een locatie waar je als autoliefhebber je vingers bij aflikt. Tevens de plek waar we de lunch gaan gebruiken. Met aan het einde de gebruikelijke consumpties met iets lekkers


Mei
Oost Nederland

We bezoeken een auto restauratiebedrijf van o.a. klassiekers.
Ze doen ons uit de doeken wat er allemaal komt kijken bij een kwalitatief goede spuitklus. Daarna een mooie rit door de omgeving.


Juni
Weekend buitenland

Het plan is om ons een paar nachten te nestelen in Vianden of omgeving. Dan kunnen we een rit in Duitsland doen en een rit in Luxemburg.


Juli
Dagrit Brabant

Deze dagrit wordt nog uitgewerkt, en wel door één van onze trouwe leden met zijn vaste bijrijder.

Omdat de organisator in Brabant woont, zal de rit natuurlijk daar plaatsvinden.


Augustus
Alpen en Dolomieten

Niet passen voor de passen! Ga mee naar de Alpen en Dolomieten. Beleef je Donkervoort daar waar geen meter weg recht is.
In 5 dagen rijden we 10 passen in Oostenrijk, Italië en Zwitserland.
En optioneel kan je boeken voor een bezoek aan het classiccar event in Arosa, Zwitserland.


September
Dagtour Noord Nederland

Eén van onze leden kent de wegen in het noorden des lands op zijn duimpje. Dus hij organiseert een dagrit in de regio.


Oktober
Zeeland weekend

Lang niet geweest en toch echt de moeite waard. De meeste zon-uren van het land vinden we in Zeeland. Dus waar anders dan daar kunnen we in oktober ons jaar afsluiten.
In samenwerking met Only For Men, zij laten ons hun nieuwste winkel en nieuwste Donkervoort kledinglijn zien