logo

De Club

soesterbergDe Donkervoort Touring Club (DTC) bestaat sinds 2001 en is opgericht door liefhebbers van het Nederlandse automerk Donkervoort. Doel van de Donkervoort Touring Club is om tourritten in binnen- en buitenland te organiseren voor Donkervoort bezitters.

 

De DTC is de enige autovereniging die door Donkervoort erkend wordt en daar zijn we trots op!
Regelmatig wordt de DTC uitgenodigd om de fabriek van Donkervoort in Lelystad te bezoeken en organiseren we samen met Donkervoort mooie evenementen.

 

 

 

 

De DTC heeft ongeveer 200 leden. 90% van deze frankrijkleden is ook daadwerkelijk bezitter van een Donkervoort. De DTC organiseert diverse evenementen waarbij het merk Donkervoort natuurlijk centraal staat. Dit kunnen tourritten zijn, maar ook technische evenementen. Door deze evenementen verbinden we leden van de DTC met elkaar en kan de gezamenlijke passie met elkaar gedeeld worden. Ervaringen en kennis worden op en door deze evenementen op een leuke en respectvolle manier gedeeld.

 

 

 

 

 

Lid worden?
De DTC is er voor alle Donkervoort bezitters en liefhebbers van Donkervoort. Ben je in bezit van een Donkervoort dan kan je DTC-Lid worden (A-lid). Ben je ook bevangen door het Donkervoort-virus maar heb je (nog) geen Donkervoort dan kan je DTC-Begunstiger worden (B-lid). Het is eenvoudig om lid te worden van de Donkervoort Touring Club. Het lidmaatschap kost voor A-leden kost per jaar €65,00 en voor B-leden per jaar €25,00.
Ga op deze site naar:   https://www.donkervoorttouringclub.nl/lid-worden.

Wij maken gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. Daarnaast slaan we, na uw akkoord, statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie onze Privacyverklaring en Cookieverklaring.